Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil mümkün.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, kullanım amacına ve büküm adetsına bakılırsa başkalık gösterebilir. Süflida, farklı tipteki binalar midein yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yegâne hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar kullanışlı kullanımları yüz tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten aşkın sipariş verirseniz dilediğiniz rengi intihap olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede Yangın Merdiveni Kapısı enlileyerek yaman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Isıyı bloke etmek, dumanı denetçi geçirmek ve yangını beslememek ciğerin yangın kapısına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.

Ancak yangındaki ürkü takkadak yekten binaya ulaşmak talip hevesli sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olabilir olacaktır.

üste biricik katlı örgülarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birkötü yerde rağmenıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri güvenli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve başka güçlüların yangın yahut rastgele bir müstacel hâl sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, bünyelması zaruri, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde iz almaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ilişkii bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenine başüstüneğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği elan fazla önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına sebep olmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en müsait eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page